Women-Only

Women-Only

Dit is een training alleen voor vrouwen waarin we aandacht besteden aan het herkennen van gevaar, preventief reageren en handelen in specifieke situaties voor vrouwen. Daarnaast is er veel aandacht voor de ontwikkeling van je mentale kracht en je fysieke conditie. Beide zijn belangrijk in het weerbaar zijn en het controle hebben over je eigen veiligheid. 

Nederland is relatief een veilig land. Helaas komen ook in Nederland situaties voor met geweld tegen vrouwen. Denk aan situaties als voor de pinautomaat, openbaar vervoer, in en om het huis, op het strand of in een park en vergeet het nachtleven niet.

Deze vrouwen hebben één ding gemeen: ze willen zich graag verdedigen, maar weten niet hoe en voelen zich machteloos.

Wat te doen tegen een man? of meerdere mannen ? Wat te doen tegen meerdere meiden?

Met eenvoudige en uiterst effectieve technieken van Krav Maga hadden ze meer kans gehad.

Krav Maga is een eenvoudig aan te leren en effectief zelfverdedigingssysteem. Het is niet leeftijdgebonden en sportieve achtergrond is niet vereist. Wel een flinke dosis enthousiasme en inzet.

Veel gestelde vragen

Ik ben geen atleet, ik ben niet in vorm. Wat nu?

Dat is geen probleem. Bovendien is dit zelfs een goede uitgangspositie om te starten. Als je denkt dat je niet in vorm bent, zal je dat waarschijnlijk ook zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Om u in vorm te krijgen. Kom ons programma testen zonder vooroordelen. Het enige dat je nodig hebt is motivatie om er iets aan te doen. We starten op uw eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt. We begeleiden iedereen, van absolute beginner tot topatleten.

Hoe oud moet je zijn voor Krav Maga?

Krav Maga is voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Ik heb geen ervaring met vechtsporten is dat een probleem?

Nee hoor, of je wel of geen evaring hebt met vechtsporten maakt niets uit. We begeleiden iedereen en kunnen iedereen ook leren zichzelf te verdedigen.

Is Krav Maga ook voor Vrouwen?

Ja, op woensdag hebben we een Women Only les. Hier trainen we extra technieken die zeer belangrijk zijn om te beheersen als vrouw,

Ik wil mijn kind ook Krav Maga Leren, kan dit?

In de Locatie Eindhoven geven we Kids Krav Maga. In deze speciale praktijkgerichte lessen komen allerlei situaties aan bod, wat enorm leerzaam zal zijn voor uw kind.

Hebben jullie ook Personal training?

Ja, dat is zeker mogelijk, neem contact op via mail met info@ultimateselfdefense.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Boek jouw gratis proefles