Krav Maga

Krav Maga

KRAV MAGA VOOR IEDERE SITUATIE

Krav Maga is een reality based system, realistisch trainen tegen gewapende en ongewapende aanvallen, bedreiging, ontvoering, aanranding, gebruik makend van de snelste, meest directe tegenaanvallen teneinde de aanvaller hard en beslissend uit te schakelen.
Krav Maga betekent in het Hebreeuws “contactgevecht” en is het officiële zelfverdedigingssysteem van de IDF, de Israëlische nationale politie, en andere veiligheidsdiensten.

Het systeem maakt gebruik van natuurlijke reflexen van de mens waardoor men, na een korte periode van instructie, een relatief hoog peil kan bereiken. Het systeem is vaak geprezen door ervaren vechtsporters, militairen en politieagenten. Krav Maga spreekt ook beginners aan vanwege de eenvoudige en realistische benadering ten aanzien van persoonlijke veiligheid. Feitelijk is Krav Maga de ideale zelfverdedigingmethode voor mannen, vrouwen, jongeren, ouderen en lichamelijk zwakkeren.
Overigens is het systeem talloze malen in de praktijk beproefd en daardoor een van de beste “street-battle systems” ter wereld.

Krav maga kan door iedereen die ouder is dan 18 jaar en geen strafblad heeft worden beoefend.

ERVAAR KRAV MAGA ZELF

Krav Maga is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zelfs in onze vestiging in Eindhoven voor kinderen. Je leeftijd en eventuele lichamelijke gebreken spelen minder een rol. Iedereen moet zich namelijk kunnen verdedigen in iedere situatie en tegen iedere aanval. Onze ervaren en gediplomeerde trainers helpen je daar graag bij. Schrijf je nu in voor een gratis proefles in Eindhoven, Helmond of Venlo. Of kom een keer tijdens de lestijden binnenlopen bij één van onze Krav Maga leslocaties. 

Veel gestelde vragen

Ik ben geen atleet, ik ben niet in vorm. Wat nu?

Dat is geen probleem. Bovendien is dit zelfs een goede uitgangspositie om te starten. Als je denkt dat je niet in vorm bent, zal je dat waarschijnlijk ook zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Om u in vorm te krijgen. Kom ons programma testen zonder vooroordelen. Het enige dat je nodig hebt is motivatie om er iets aan te doen. We starten op uw eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt. We begeleiden iedereen, van absolute beginner tot topatleten.

Hoe oud moet je zijn voor Krav Maga?

Krav Maga is voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Ik heb geen ervaring met vechtsporten is dat een probleem?

Nee hoor, of je wel of geen evaring hebt met vechtsporten maakt niets uit. We begeleiden iedereen en kunnen iedereen ook leren zichzelf te verdedigen.

Is Krav Maga ook voor Vrouwen?

Ja, op woensdag hebben we een Women Only les. Hier trainen we extra technieken die zeer belangrijk zijn om te beheersen als vrouw,

Ik wil mijn kind ook Krav Maga Leren, kan dit?

In de Locatie Eindhoven geven we Kids Krav Maga. In deze speciale praktijkgerichte lessen komen allerlei situaties aan bod, wat enorm leerzaam zal zijn voor uw kind.

Hebben jullie ook Personal training?

Ja, dat is zeker mogelijk, neem contact op via mail met info@ultimateselfdefense.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Boek jouw gratis proefles