Examens

Examens

Wij zijn aangesloten bij de KMG (Krav Maga Global). Krav Maga werkt niet met banden maar met pads deze draag je op je broek. Na een relatief korte tijd doe je examen. Dit is mogelijk omdat de technieken makkelijk aan te leren zijn. Bij de eerste gradaties is dat al na drie of vier maanden.

Even de levels en gradaties op een rij:

Practitioner Level (1, 2, 3, 4, 5)

Graduate Level (1, 2, 3, 4, 5)

Expert Level (1, 2, 3, 4, 5)

Master Level (1, 2, 3)

De examens voor P1 en worden locaal afgenomen. Voor P2, P3, P4, P5, G1 en hoger worden de examens landelijk afgenomen. Dit betekent dat je samen met andere leden van sportscholen aangesloten bij de KMG-NL de examens doet om je nieuwe graad te halen. De examens worden afgenomen door de KM-instructeurs en/of de Director van KMG-NL, Franklyn Hartkamp. Ook de internationale "high-level" instructeurs en zelfs Head Instructeur EYAL YANILOV zelf kunnen deze examens afnemen.

Veel gestelde vragen

Ik ben geen atleet, ik ben niet in vorm. Wat nu?

Dat is geen probleem. Bovendien is dit zelfs een goede uitgangspositie om te starten. Als je denkt dat je niet in vorm bent, zal je dat waarschijnlijk ook zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Om u in vorm te krijgen. Kom ons programma testen zonder vooroordelen. Het enige dat je nodig hebt is motivatie om er iets aan te doen. We starten op uw eigen niveau en werken naar de fitheid die jij voor ogen hebt. We begeleiden iedereen, van absolute beginner tot topatleten.

Hoe oud moet je zijn voor Krav Maga?

Krav Maga is voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Ik heb geen ervaring met vechtsporten is dat een probleem?

Nee hoor, of je wel of geen evaring hebt met vechtsporten maakt niets uit. We begeleiden iedereen en kunnen iedereen ook leren zichzelf te verdedigen.

Is Krav Maga ook voor Vrouwen?

Ja, op woensdag hebben we een Women Only les. Hier trainen we extra technieken die zeer belangrijk zijn om te beheersen als vrouw,

Ik wil mijn kind ook Krav Maga Leren, kan dit?

In de Locatie Eindhoven geven we Kids Krav Maga. In deze speciale praktijkgerichte lessen komen allerlei situaties aan bod, wat enorm leerzaam zal zijn voor uw kind.

Hebben jullie ook Personal training?

Ja, dat is zeker mogelijk, neem contact op via mail met info@ultimateselfdefense.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Boek jouw gratis proefles